6 въпроса, които да си зададете, преди да се съберете с бившия

Попитайте го какво очаква от подновяването на взаимоотношенията ви
5
6 въпроса, които да си зададете, преди да се съберете с бившия
Снимка: istock

Понякога след раздяла се случва в живота ни отново да се върне бившият. И понякога нещата се случват от втория път. Но когато миналата любов напомня за себе си винаги се питаме дали да дадем втори шанс или не. В следващите редове ще видите 6 въпроса, които е важно да си зададете, преди да вземете окончателно решение.

Той променил ли се е?

Връзката ви с него е била абсолютна бъркотия. Може би е направил нещо, което ви е наранило, има ли сте очаквания, които не са се оправдали. Сега е моментът да се запитате дали той се е променил в положителна посока. Няма да ви е лесно да си отговорите, затова отделете си нужното време, за да го опознаете отново преди да му дадете втори шанс.

Необвързан ли е?

В последните години, комуникираме с познати основно чрез социалните мрежи. Как комуникирате с него? Само чрез тях, чувате се по телефона? А по кое време на деня се случва и как протичат разговорите ви? Всичко това е показател дали той наистина иска да се срещате отново без да бързате към спалнята или е обвързан/необвързан, пише ви предимно вечер, защото иска просто забавление.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
vivian преди 1 година
здравейте, тук съм днес, за да споделя свидетелство за това как решението за храма на любовта ми помогна да върна съпруга си и да спра развода с контакт със свещеника Джая за 48 часа. Не мога да му благодаря достатъчно, че възстанови брака ми и събра семейството ни отново. Ето контакта за връзка с него . } { whatsapp}+1716_503_7879
4
0
 
3
 
! Отговори
Тя преди 4 години
Бягай, бягай, бягай оттук.Дала съм дума на друг,на друг!
3
0
 
5
 
! Отговори
Гледни точки преди 4 години
Коментар 1 - как жената би си обяснила това, че бившият настоява да се съберат отново.Коментар 2 - как мъжът си представя колебанията на бившата си, ако я потърси пак.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпрос 1 - "*** тоя верно ли забогатя след кат *** заряза"?Въпрос 2 - "*** сега ако му се пусна ще му гепя ли колкото за един апартамент или не"?
1
14
 
11
 
! Отговори
Кратко и ясно преди 4 години
В повечето случаи, раздялата е била поради желанието му да си поергенува още.Последната му връзка е приключила, след като е разбрал, че сам трудно ще се изхрани и че е трудно да намери жена, която хем да му е любовница, хем да го хрантути. Затова е необвързан и търси бившата.От подновената връзка очаква обслужване, дом с редовно плащани сметки и вкусна, изобилна храна.Не се е променил, все същият льольо си е, но се изживява като супермен. Такъв си е още от пубертета.